ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ


Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΔΥΟ (2) ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΔΟΓΜΑΤΑ (ΠΑΛΑΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΗΤΩΝ) ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΜΠΑΝΗ, ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ – ΜΕΘΑΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.


ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ 325 ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.

ΕΤΣΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, (2,3 ΤΡΙΣ) ΕΥΡΩ, ΓΙΑ 49.000 ΕΡΓΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ (ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ) ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ  ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΗΝ ΔΕΗ, ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΑΡΓΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ «ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΩΡΗΤΩΝ ΚΑΙ  ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΧΕΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΕΙΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ»

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΚΡΑΦΙΑ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 193/2013, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013.
 ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, (ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΗΡΕΞΟΥΣΙΟ), ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΑΝΕΚΚΛΗΤΗ ΕΝΤΟΛΗ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ  ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ (ΟΧΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ) ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΓΚΕΤΡΩΤΙΚΟΥΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ Ή ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΟΘΟΝΩΝ Ή ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΑΣ IMLS Ή ΑΛΛΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ Ή ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΝΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟ 12-09-2013 ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΚΚΛΗΤΟ ΠΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ  ΠΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ) ΩΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΕΚΤΗ/ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ.   
  
ΣΤΙΣ 12-9-2013 ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 6.157 ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΜΠΑΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ APOSTILLEΣΤΙΣ 13 – 9 – 2013ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΙΕΡΡΟ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

 
ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΑΝΕΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΣΤΙΣ 23-09-2013 Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΙΑΝΝΗ ΜΙΧΕΛΑΚΗ, ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,  ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ή ΕΑΝ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ.
ΣΤΟΝ ΙΟΡΔΑΝΗ ΤΖΑΜΤΖΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΝΟ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΣΤΙΣ 17 – 10 – 2013, ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, (ALPHA OMEGA SYSTEM, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, FEDERAL RESERVE BANK N.Y., ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ Η.Π.Α., OITC ΣΤΟΝ ΟΗΕ). Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΤΑΔΙΑ.


ΣΤΙΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΣΤΑΛΘΗΚΕ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑΥΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑΣ VLADIMIR IVANOVICH KOBZAR

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ. ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ Η ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

ΣΤΙΣ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 O ΙΔΙΟΣ Ο VLADIMIR ΙVANOVICH KOBZAR, ΑΠΟΣΤΕΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ VLADIMIR ΙVANOVICH KOBZAR, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ VLADIMIR IVANOVITCH KOBZAR, ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ.
ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ Η ΑΥΤΗ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ VLADIMIR IVANOVICH KOBZAR.

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΣΚΕΙ  ΤΟΟΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΠΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΧΡΥΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΚΑΛΥΜΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΜΗΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, (FEDERAL RESERVE SYSTEM), ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΓΚΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑ.
Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥΣ

Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ, ΣΤΙΣ 23 – 11 – 1982, ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΣΤΗΝ WASHINGTON D.C. ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟY 558-22821 ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: USSANN.5895-7G89G78FG-97FD8G7F8077789FD8G98F-9F8F889F890-0001.

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ:

1. ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΗΓΕΜΟΝΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ: FT4739229992

2.ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ: HCX449504933

3. ΑΡ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ: 894118449/1

4. ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΑΣΥΛΙΑΣ ΗΝ. ΕΘΝΩΝ: 004-0068-248574

5. ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΥΛΙΑΣ: 4121

6. ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ: JD780838SS801-338.

7. ALPHA OMEGA STATION ΑΝΑΦΟΡΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ: ΚΚ49300S9229

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2009  ΚΑΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ.

Η ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ VLADIMIR ΙVANOVICH KOBZAR, (ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΑΤΟΥ IVAN STEPANOVICH KOBZAR), ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ - ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.

O VLADIMIR ΙVANOVICH KOBZAR ΖΕΙ ΣΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1990, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΣΤΟΝΗ, (ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗΣ, ΤΩΝ Η.Π.Α.).
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΔΟΧΟ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ PTY LTD» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ

Η ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ IVAN STEPANOVICH KOBZAR, ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ  VLADIMIR ΙVANOVICH KOBZAR ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ EΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ EΝΩΣΗΣ ΣΤΟ FORT KNOX, (ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ) ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΜΗΤΡΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ  ΤΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΑΠΟΘΕΤΗΡΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, (FEDERAL RESERVE SYSTEM), ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 98452700845 ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΕΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ.

ΣΤΙΣ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΩΝ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΗΣ BLAKLEY PLATT, ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, WILLIAM HYGE MULLIGAN JR., Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑMAZI ME TON ΦΑΚΕΛΟ  ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ» JIM YONG KIM ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ JEROME HPOWELL ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ JANET LYELLEN  ΤΗΣ “FEDERAL RESERVE” ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ  SARAH BLOOM RASKIN, ΤΟΥ «ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α.», ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ «FEDERAL RESERVE BANK N.Y.» WILLIAM CDADLEY ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡOEΔΡΟ ΤΗΣ “ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.», JOHN WASHE, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. 

ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ 26 ΣΕΛΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο WILLIAM HYGE MULLIGAN JR, ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ, ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥΣ.
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ JOHN WASHE.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 7-1-2014 Η «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΚΡΗΤΗΣ» ΒΓΑΖΕΙ ΠΟΡΙΣΜΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΙΔΡΥΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ Ή ΑΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.

ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
ΣΤΙΣ 16 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 6.217 ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ «FEDERAL RESERVE BANK N.Y.» ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ WILLIAM CDUDLEY KAI «WORLD BANK», ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ JIM YONG KIM, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ APOSTILLEΣΤΙΣ 16 – 1 – 2014ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΗΜΙΑΝΙΤΗ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΣΤΙΣ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ 30 ΣΕΛΙΔΕΣ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ (OITC), ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ O ΕΞΟΧΟΤΑΤΟΣ RAY CHHAT DAM. ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ NIΚLAUS MARΚUS.

ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2003 Ο RAY CDAM ΕΙΝΑΙ O ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ (OITC), (ΒΛΕΠΕ: https://www.unoitc.org/index.html), ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΦΟΡΕΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕ ΑΡΙΘ.: 10-60847.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ (OITC) ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΡΑΒΔΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΙΤΛΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΔΙΕΘΝΩΝ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΩΝ, ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΤΙΤΛΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ, ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΜΑΚΕΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ OITC ΚΑΙ Η ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ RAY CDAM
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΑ PROJECT ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ
ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 11 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ 2.267.500.000 ΕΥΡΩ, (2,27 ΔΙΣ ΕΥΡΩ) ΓΙΑ ΤΑ 118 ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ (2001) 8.238 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΙΚΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 275.250 ΕΥΡΩ, ΕΡΓΩΝ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ, ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ.
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣΤΙΣ 6 ΙΑΝΟΥΡΑΙΟΥ ΤΟΥ 2017, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΜΠΑΝΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΥΠΕΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 4, (ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ»), ΑΦΗΣΕ ΜΕ ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ, «ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΣΥΝΑΨΗ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΣΥΝΑΨΗ ΟΠΟΙΑΣΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΕΚΠΟΙΗΣΗ Ή ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ». Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ.

ΕΝΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ, Ο «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ»  ΤΟΝ ΔΙΕΚΟΨΕ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΜΠΑΝΗ ΕΚΤΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ! 

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΓΡΑΦΕ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ  ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΗΝ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ
ΠΗΓΗ.https://apolloniosnews.blogspot.com